30/03/2021 30/03/2021 Tο νοσοκομείο Ναυπλίου επισκέφθηκε την Τρίτη 30 Μαρτίου ο τέως Βασιλιάς της Ελλάδας Κωνσταντίνος. Τον τέως Βασιλιά της Ελλάδας, συνόδευε η τέως βασίλισσα Άννα-Μαρία και η προσωπική του φρουρά και τους υποδέχθηκαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου Αργολίδας Θοδωρής Βασιλόπουλος και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Σύμφωνα με πληροφορίες η επίσκεψη τους έγινε για να υποβληθούν...
30 Μαρτίου, 2021 - 14:36
Τελευταία ενημέρωση: 30/03/2021 - 13:33

Στο νοσοκομείο Ναυπλίου ο Κωνσταντίνος

Διαδώστε:
Στο νοσοκομείο Ναυπλίου ο Κωνσταντίνος

Tο νοσοκομείο Ναυπλίου επισκέφθηκε την Τρίτη 30 Μαρτίου ο τέως Βασιλιάς της Ελλάδας Κωνσταντίνος.

Τον τέως Βασιλιά της Ελλάδας, συνόδευε η τέως βασίλισσα Άννα-Μαρία και η προσωπική του φρουρά και τους υποδέχθηκαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου Αργολίδας Θοδωρής Βασιλόπουλος και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες η επίσκεψη τους έγινε για να υποβληθούν σε τεστ αντισωμάτων μετά και την δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού.

Ο Κωνσταντίνος είχε κάνει την πρώτη και την δεύτερη δόση του εμβολίου στο Νοσοκομείο Ναυπλίου κάνοντας οδικός το ταξίδι από την Ερμιονίδα Αργολίδας όπου και διαμένει.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων