15/08/2019 15/08/2019 Στον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Αγιάσο της Λέσβου βρέθηκε σήμερα ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής. Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και πρώην Αρχηγός του ΓΕΣ ευλαβείται ιδιαίτερα το προσκύνημα της Παναγίας στην Αγιάσο καθώς έλκει την καταγωγή του από τη περιοχή αυτή. “Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες σήμερα για την Παναγία ειδικά...
15 Αυγούστου, 2019 - 19:29
Τελευταία ενημέρωση: 15/08/2019 - 19:37

Στο προσκύνημα της Παναγίας στην Αγιάσο ο υφ. Εθνικής Άμυνας

Διαδώστε:
Στο προσκύνημα της Παναγίας στην Αγιάσο ο υφ. Εθνικής Άμυνας

Στον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Αγιάσο της Λέσβου βρέθηκε σήμερα ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής.

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και πρώην Αρχηγός του ΓΕΣ ευλαβείται ιδιαίτερα το προσκύνημα της Παναγίας στην Αγιάσο καθώς έλκει την καταγωγή του από τη περιοχή αυτή.

“Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες σήμερα για την Παναγία ειδικά στον τόπο μας και ειδικά στον τόπο μου. Είμαι πολύ περήφανος που είμαι εδώ” ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων