01/03/2021 01/03/2021 Προσκεκλημένος του Πάνου Αβραμόπουλου στην εκπομπή «Πνευματικοί Αντίλαλοι» στο Pemptousia FM, την Τρίτη 2 Μαρτίου στις 19:00, είναι ο πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Θεοχάρης, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Ο π. Βαρνάβας θα αναφερθεί στον πολυεπίπεδο θεολογικό και ανθρωπιστικό βίο της σεμνής κόρης των Αθηνών Αγίας Φιλοθέης, όπως επίσης και στο πολυμερές κοινωνικό έργο της Αρχιεπισκοπής...
01 Μαρτίου, 2021 - 18:16
Τελευταία ενημέρωση: 01/03/2021 - 18:11

Στο ραδιόφωνο της Πεμπτουσίας αύριο ο Πρωτοσύγκελλος της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Διαδώστε:
Στο ραδιόφωνο της Πεμπτουσίας αύριο ο Πρωτοσύγκελλος της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Προσκεκλημένος του Πάνου Αβραμόπουλου στην εκπομπή «Πνευματικοί Αντίλαλοι» στο Pemptousia FM, την Τρίτη 2 Μαρτίου στις 19:00, είναι ο πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Θεοχάρης, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Ο π. Βαρνάβας θα αναφερθεί στον πολυεπίπεδο θεολογικό και ανθρωπιστικό βίο της σεμνής κόρης των Αθηνών Αγίας Φιλοθέης, όπως επίσης και στο πολυμερές κοινωνικό έργο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών που αντλεί τις ηθικές αναφορές του στην κορυφαία αγία και πολιούχο των Αθηνών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων