19/02/2019 19/02/2019 Στις 16 Φεβρουαρίου 2019 στο Ρωσικό Ορθόδοξο Πανεπιστήμιο του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου έγινε το τελικό στάδιο της Ολυμπιάδας “Εν αρχή ήταν ο Λόγος …” στην οποία συμμετείχαν πάνω από 7 χιλιάδες μαθητές σχολείου. Η Ολυμπιάδα είναι ένας εκπαιδευτικός θεσμός που προωθούν το Συνοδικό Τμήμα του Κατηχητικού και της Διεθνούς Ανώτατης Σχολής της Επιχειρηματικότητας “Mirbis”....
19 Φεβρουαρίου, 2019 - 13:20
Τελευταία ενημέρωση: 19/02/2019 - 13:16

Στο Ρωσικό Ορθόδοξο Πανεπιστήμιο έγινε ο τελικός της μαθητικής Ολυμπιάδας

Διαδώστε:
Στο Ρωσικό Ορθόδοξο Πανεπιστήμιο έγινε ο τελικός της μαθητικής Ολυμπιάδας

Στις 16 Φεβρουαρίου 2019 στο Ρωσικό Ορθόδοξο Πανεπιστήμιο του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου έγινε το τελικό στάδιο της Ολυμπιάδας “Εν αρχή ήταν ο Λόγος …” στην οποία συμμετείχαν πάνω από 7 χιλιάδες μαθητές σχολείου. Η Ολυμπιάδα είναι ένας εκπαιδευτικός θεσμός που προωθούν το Συνοδικό Τμήμα του Κατηχητικού και της Διεθνούς Ανώτατης Σχολής της Επιχειρηματικότητας “Mirbis”. Η Ολυμπιάδα διεξάγεται για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου και έχει θέματα στη ρωσική γλώσσα, την ιστορία και την κοινωνιολογία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων