21/10/2019 21/10/2019 Φωτογραφίες: Ραφαήλ Γεωργιάδης Το σκευοφυλάκιο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου επισκέφθηκε η Α.Θ.Π. ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Μονή. Δείτε στιγμές από τη ξενάγηση του Πατριάρχου στο Σκευοφυλάκιο της Μονής όπου εκτίθενται ιστορικά κειμήλια, αυτοκρατορικά χρυσοβουλα, λειτουργικά σκεύη και ανεκτίμητοι θησαυροί της υπερχιλιόχρονης Βατοπαιδινής ιστορίας. Ο Παναγιώτατος προσκύνησε επίσης την...
21 Οκτωβρίου, 2019 - 14:52
Τελευταία ενημέρωση: 21/10/2019 - 17:57

Στο σκευοφυλάκιο της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου

Διαδώστε:
Στο σκευοφυλάκιο της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου

Φωτογραφίες: Ραφαήλ Γεωργιάδης

Το σκευοφυλάκιο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου επισκέφθηκε η Α.Θ.Π. ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Μονή.

Δείτε στιγμές από τη ξενάγηση του Πατριάρχου στο Σκευοφυλάκιο της Μονής όπου εκτίθενται ιστορικά κειμήλια, αυτοκρατορικά χρυσοβουλα, λειτουργικά σκεύη και ανεκτίμητοι θησαυροί της υπερχιλιόχρονης Βατοπαιδινής ιστορίας.

Ο Παναγιώτατος προσκύνησε επίσης την εικόνα της Παναγίας Ελαιοβρύτισσας στο λαδαριό της Μονής, μια εκ των επτά εικόνων της Παναγίας που αποθησαυρίζονται στο Βατοπαίδι.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων