02/12/2020 02/12/2020 Σχέδιο δολοφονίας του δημάρχου της Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου από τον ισλαμικό στρατό, αποκαλύπτουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, τονίζοντας ότι οι σωματοφύλακες του δημάρχου έλαβαν προειδοποίηση για τον κίνδυνο και σε συντονισμό με το υπουργείο Εσωτερικών και τη νομαρχία, αυξήθηκαν άμεσα οι άνδρες της ασφάλειάς του. Η εφημερίδα Sozcu γράφει ότι υπήρξε σχέδιο δολοφονίας του Ιμάμογλου...
02 Δεκεμβρίου, 2020 - 10:25
Τελευταία ενημέρωση: 02/12/2020 - 9:28

Στο στόχαστρο του ISIS o Εκρέμ Ιμάμoγλου

Διαδώστε:
Στο στόχαστρο του ISIS o Εκρέμ Ιμάμoγλου

Σχέδιο δολοφονίας του δημάρχου της Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου από τον ισλαμικό στρατό, αποκαλύπτουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, τονίζοντας ότι οι σωματοφύλακες του δημάρχου έλαβαν προειδοποίηση για τον κίνδυνο και σε συντονισμό με το υπουργείο Εσωτερικών και τη νομαρχία, αυξήθηκαν άμεσα οι άνδρες της ασφάλειάς του.

Η εφημερίδα Sozcu γράφει ότι υπήρξε σχέδιο δολοφονίας του Ιμάμογλου το οποίο απετράπη, ενώ η Cum Hurriyet αναφέρει ότι στο στόχαστρο του ISIS είναι και ο Ιμάμογλου.
Το OdaTV υποστηρίζει ότι από τις 23 Νοεμβρίου έχουν δοθεί εντολές στους σωματοφύλακες του δημάρχου της Κωνσταντινούπολης να είναι «πιο προσεκτικοί». Το δίκτυο Halk TV ανέφερε ότι οι τζιχαντιστές που φέρονται να σχεδιάζουν την επίθεση κατά του Ιμάμογλου δεν έχουν ακόμη συλληφθεί.

Αξιωματούχοι του τουρκικού υπουργείου Εσωτερικών επιβεβαίωσαν στην εφημερίδα Sozcu ότι ο Ιμάμογλου απειλείται με δολοφονική επίθεση. «Έχουμε λάβει μια αναφορά από τις υπηρεσίες πληροφοριών, στην οποία υπάρχουν κι άλλα ονόματα. Αλλά δεν πρόκειται για μια επιβεβαιωμένη ή επικαιροποιημένη πληροφορία, αλλά για μη επιβεβαιωμένη», ανέφεραν. H ασφάλεια της Κωνσταντινούπολης διαψεύδει πάντως τις πληροφορίες αυτές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων