10/05/2024 10/05/2024 Την μνήμη του Αγίου Γεωργίου Προστάτη του Στρατού τίμησε την Παρασκευή 10 Μαϊου 2024 στο Στρατόπεδο της Υ.Δ.ΥΠ. (Υπηρεσία Διαχείρισης Υποδομών) Ναυπλίου, η στρατιωτική και πολιτική ηγεσία της Αργολίδας. Την δοξολογία τέλεσε ο π. Θεόδωρος Στεργίου και παραβρέθηκαν, οι βουλευτές Αργολίδας Γ. Ανδριανός και Γ. Γαβρήλοις, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ι. Μαντζούνης, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ....
10 Μαΐου, 2024 - 12:44

Στο στρατόπεδο Ναυπλίου τίμησαν τον προστάτη του Ελληνικού Στρατού, Άγιο Γεώργιο

Διαδώστε:
Στο στρατόπεδο Ναυπλίου τίμησαν τον προστάτη του Ελληνικού Στρατού, Άγιο Γεώργιο

Την μνήμη του Αγίου Γεωργίου Προστάτη του Στρατού τίμησε την Παρασκευή 10 Μαϊου 2024 στο Στρατόπεδο της Υ.Δ.ΥΠ. (Υπηρεσία Διαχείρισης Υποδομών) Ναυπλίου, η στρατιωτική και πολιτική ηγεσία της Αργολίδας.

Την δοξολογία τέλεσε ο π. Θεόδωρος Στεργίου και παραβρέθηκαν, οι βουλευτές Αργολίδας Γ. Ανδριανός και Γ. Γαβρήλοις, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ι. Μαντζούνης, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Ορφανός , οι Αξ/κοί, οι Υπαξ/κοί, οι οπλίτες και το Πολιτικό Προσωπικό της Υ.Δ.ΥΠ Ναυπλίου, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας, συνταξιούχοι και απόστρατοι.

Στο τέλος της εκδήλωσης αναγνώστηκε η ημερήσια διαταγή του Αρχηγού του Ελληνικού Στρατού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων