14/08/2020 14/08/2020 Επίσκεψη στο υπουργείο Άμυνας πραγματοποίησε ο Αμερικανός Πρέσβης Τζέφρι Πάϊατ,  ενώ το τουρκικό ερευνητικό Oruc Reis πλέει εντός ελληνικής υφαλοκρηπίδας,  και το αμερικανικό ελικοπτεροφόρο USS Hershel «Woody» Williams, αναμένεται στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες. «Τα λέμε σύντομα στην Ελλάδα», έγραψε στο twitter ο κ. Πάιατ, γνωστοποιώντας την παρουσία του αμερικανικό ελικοπτεροφόρου στη χώρα μας.  ...
14 Αυγούστου, 2020 - 13:56

Στο υπ. Άμυνας ο Αμερικανός Πρέσβης

Διαδώστε:
Στο υπ. Άμυνας ο Αμερικανός Πρέσβης

Επίσκεψη στο υπουργείο Άμυνας πραγματοποίησε ο Αμερικανός Πρέσβης Τζέφρι Πάϊατ,  ενώ το τουρκικό ερευνητικό Oruc Reis πλέει εντός ελληνικής υφαλοκρηπίδας,  και το αμερικανικό ελικοπτεροφόρο USS Hershel «Woody» Williams, αναμένεται στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες.

«Τα λέμε σύντομα στην Ελλάδα», έγραψε στο twitter ο κ. Πάιατ, γνωστοποιώντας την παρουσία του αμερικανικό ελικοπτεροφόρου στη χώρα μας.

 

Το πλοίο του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού, πραγματοποιεί το πρώτο του ταξίδι μετά από την καθέλκυσή του τον Μάρτιο. Στις 27 Ιουλίου απέπλευσε από τη βάση Norfolk στη Βιρτζίνια. Τώρα βρίσκεται για ανεφοδιασμό στη Νάπολη.

Πηγές του υπουργείου Άμυνας, τις οποίες επικαλείται  η ΕΡΤ αναφέρουν ότι τουρκικό σκάφος θα στρέψει προς ανατολάς κάνοντας στροφή 180 μοιρών και θα κατευθυνθεί εκ νέου προς την κυπριακή ΑΟΖ συνεχίζοντας την επίδειξη σημαίας και μη κάνοντας καμία έρευνα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων