04/02/2020 04/02/2020 Στις Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκεται ο υφυπουργός Εξωτερικών κ.  Κώστας Βλάσης. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του επισκέφθηκε, μαζί με τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στη Ν. Υόρκη κ. Κωνσταντίνο Κούτρα, τον υπό ανέγερση ορθόδοξο Ι.Ν. του Αγίου Νικολάου στο Ground Zero, στο κέντρο της Ν. Υόρκης. “Τα θυρανοίξια του το Σεπτέμβρη του 2021, στην 20η επέτειο...
04 Φεβρουαρίου, 2020 - 8:28
Τελευταία ενημέρωση: 04/02/2020 - 8:26

Στον Αγ. Νικόλαο στο Σημείο Μηδέν ο Κ. Βλάσσης

Διαδώστε:
Στον Αγ. Νικόλαο στο Σημείο Μηδέν ο Κ. Βλάσσης

Στις Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκεται ο υφυπουργός Εξωτερικών κ.  Κώστας Βλάσης. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του επισκέφθηκε, μαζί με τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στη Ν. Υόρκη κ. Κωνσταντίνο Κούτρα, τον υπό ανέγερση ορθόδοξο Ι.Ν. του Αγίου Νικολάου στο Ground Zero, στο κέντρο της Ν. Υόρκης.

“Τα θυρανοίξια του το Σεπτέμβρη του 2021, στην 20η επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου, θα είναι ένα ισχυρό μήνυμα ειρήνης, ενότητας κι αδελφοσύνης” γράφει o υφυπουργός στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Κατά την επίσκεψή του σε Ουάσιγκτον και Νέα Υόρκη ο υφυπουργός Εξωτερικών, θα συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο, αλλά και με εκπροσώπους ομογενειακών φορέων και της ακαδημαϊκής κοινότητας.


Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, θα μετάσχει επίσης στο δείπνο που διοργανώνει ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, στο πλαίσιο της «Συμμαχίας για την προώθηση της Θρησκευτικής Ελευθερίας» στην Ουάσιγκτον στις 5 Φεβρουαρίου. Τέλος, την επομένη ημέρα, θα παρευρεθεί στο «National Prayer Breakfast».

Νωρίτερα ο κ. Βλάσης επισκέφθηκε το Hellenic Classical Charter School.

“Η πρώτη μου επίσκεψη στη Νέα Υόρκη ήταν στο Hellenic Classical Chart1er School, όπου παιδιά από πολλές χώρες του κόσμου μαθαίνουν την Ελληνική ως δεύτερη γλώσσα. Συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς και σε όλο το προσωπικό που με τις προσπάθειές τους κρατούν την ελληνική ψυχή ζωντανή” γράφει στο Facebook.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων