06/11/2022 06/11/2022 Στο Αρχιερατικό Συλλείτουργο επί τη εορτή του Αγίου Γεωργίου Νεαπολίτη, στον Μητροπολιτικό Ναό της Νεάπολης, παρέστη τσήμερα ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Σταύρος Καλαφάτης. Ο κ. Καλαφάτης προσκύνησε την εικόνα της Παναγίας Γοργοϋπηκόου που κόμισε από τη Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος, ο σεπτός Ποιμενάρχης κ. Γαβριήλ. Στον Άγιο Γεώργιο συλλειτούργησαν οι...
06 Νοεμβρίου, 2022 - 13:30
Τελευταία ενημέρωση: 06/11/2022 - 13:33

Στον Άγιο Γεώργιο Νεάπολης ο Σταύρος Καλαφάτης

Διαδώστε:
Στον Άγιο Γεώργιο Νεάπολης ο Σταύρος Καλαφάτης

Στο Αρχιερατικό Συλλείτουργο επί τη εορτή του Αγίου Γεωργίου Νεαπολίτη, στον Μητροπολιτικό Ναό της Νεάπολης, παρέστη τσήμερα ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Σταύρος Καλαφάτης.

Ο κ. Καλαφάτης προσκύνησε την εικόνα της Παναγίας Γοργοϋπηκόου που κόμισε από τη Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος, ο σεπτός Ποιμενάρχης κ. Γαβριήλ.

Στον Άγιο Γεώργιο συλλειτούργησαν οι Μητροπολίτες Νέας Ιωνίας κ. Γαβριήλ, ο επιχώριος Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, ο Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος, ο Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος και ο Δράμας κ. Δωρόθεος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων