11/07/2020 11/07/2020 Στην Κέρκυρα θα πραγματοποιήσει επίσκεψη ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης με υπουργικό κλιμάκιο σήμερα το μεσημέρι.  Ο πρωθυπουργός θα επισκεφτεί νωρίς το μεσημέρι τον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα.  Πρώτη στάση του πρωθυπουργού στο νησί είναι το Αχίλλειον, όπου τον κ. Μητσοτάκη θα συνοδεύει η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη. Κατόπιν θα ακολουθήσει...
11 Ιουλίου, 2020 - 10:57
Τελευταία ενημέρωση: 11/07/2020 - 10:25

Στον Άγιο Σπυρίδωνα Κερκύρας σήμερα ο πρωθυπουργός

Διαδώστε:
Στον Άγιο Σπυρίδωνα Κερκύρας σήμερα ο πρωθυπουργός

Στην Κέρκυρα θα πραγματοποιήσει επίσκεψη ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης με υπουργικό κλιμάκιο σήμερα το μεσημέρι.  Ο πρωθυπουργός θα επισκεφτεί νωρίς το μεσημέρι τον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα. 

Πρώτη στάση του πρωθυπουργού στο νησί είναι το Αχίλλειον, όπου τον κ. Μητσοτάκη θα συνοδεύει η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη. Κατόπιν θα ακολουθήσει συνάντηση με την περιφερειάρχη Ιονίων νήσων Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου στα γραφεία της Περιφέρειας στις Αλυκές, ενώ στη 1.00 το μεσημέρι ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τους δημάρχους του νησιού, στο Παλιό Δημαρχείο της Κέρκυρας San Giacomo

Μετά την επίσκεψή του στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με εμπορικούς φορείς του νησιού στο Επιμελητήριο της Κέρκυρας.

Το απόγευμα, συνοδευόμενος από τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, θα επισκεφθεί το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας και στη συνέχεια θα μεταβεί στο μουσείο του Ιωάννη Καποδίστρια.

Η σημερινή επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Κέρκυρα θα ολοκληρωθεί με την παρουσία του σε εκδήλωση για την έναρξη των εργασιών του Kassiopi Project στον Ερημίτη, στην Κασσιόπη.

Τον πρωθυπουργό θα συνοδεύουν επίσης ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Τουρισμού Χ. Θεοχάρης, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης, ο υφυπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων – Βιομηχανίας και Εμπορίου Νίκος Παπαθανάσης, ο γενικός γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων Μανώλης Γραφάκος, ενώ από χθες το απόγευμα βρίσκεται στο νησί ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, που είχε συναντήσεις αρχικά με την δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων νήσων Μερόπη Υδραίου και στην συνέχεια με την περιφερειάρχη Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων