07/02/2020 07/02/2020 Συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, κ. Μαργαρίτη Σχοινά, είχε σήμερα το μεσημέρι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος.  Ο Έλληνας Επίτροπος είναι αρμόδιος για τη μεταναστευτική πολιτική και τη χάραξη της νέας πολιτικής ασύλου στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο κ. Σχοινάς ευχήθηκε στον Αρχιεπίσκοπο χρόνια...
07 Φεβρουαρίου, 2020 - 15:07
Τελευταία ενημέρωση: 07/02/2020 - 15:49

Στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών ο Μαργαρίτης Σχοινάς (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών ο Μαργαρίτης Σχοινάς (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, κ. Μαργαρίτη Σχοινά, είχε σήμερα το μεσημέρι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. 

Ο Έλληνας Επίτροπος είναι αρμόδιος για τη μεταναστευτική πολιτική και τη χάραξη της νέας πολιτικής ασύλου στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο κ. Σχοινάς ευχήθηκε στον Αρχιεπίσκοπο χρόνια πολλά με αφορμή την συμπλήρωση 12 ετών από την ημέρα της εκλογής του, ενώ ο Αρχιεπίσκοπος τον συνεχάρη για την ανάληψη των καθηκόντων του και του ευχήθηκε δύναμη στο έργο του.

Αντικείμενο της συζήτησης στάθηκε η εξεύρεση ενός κοινού πλαισίου συνεργασίας μεταξύ Εκκλησίας της Ελλάδος και Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σχετικά με τον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής, που είναι και αντικείμενο αρμοδιότητας του κ. Σχοινά.

Φωτογραφίες – Βίντεο: Γιώργος Φερδής 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων