11/09/2020 11/09/2020 Την Τετάρτη 09 Σεπτεμβρίου 2020, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος συναντήθηκε στο γραφείο του με τον πρόεδρο του American Hellenic Institute (AHI) κ. Νικ Λαρυγγάκη. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος. Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ επεσήμανε το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η ελληνική ομογένεια στις ΗΠΑ για την ανάπτυξη των διμερών σχέσεων...
11 Σεπτεμβρίου, 2020 - 13:11
Τελευταία ενημέρωση: 11/09/2020 - 13:13

Στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ ο πρόεδρος του AHI

Διαδώστε:
Στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ ο πρόεδρος του AHI

Την Τετάρτη 09 Σεπτεμβρίου 2020, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος συναντήθηκε στο γραφείο του με τον πρόεδρο του American Hellenic Institute (AHI) κ. Νικ Λαρυγγάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος. Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ επεσήμανε το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η ελληνική ομογένεια στις ΗΠΑ για την ανάπτυξη των διμερών σχέσεων και την προώθηση των εθνικών θέσεων.

Επίσης τόνισε τις διαχρονικά άριστες σχέσεις Ελλάδας – ΗΠΑ, όπως αυτές πιστοποιούνται τόσο από τον υφιστάμενο Στρατηγικό Διάλογο Ελλάδας – ΗΠΑ, όσο και από την ευρεία διμερή στρατιωτική συνεργασία και έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στις τρέχουσες εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα με τις προκλητικές δραστηριότητες και ενέργειες της Τουρκίας.

Ο Αρχηγός εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Πρόεδρο του ΑΗΙ για τη συμβολή του στην ενίσχυση των ελληνοαμερικανικών σχέσεων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων