12/01/2021 12/01/2021 Τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο επισκέφθηκε ο πρόεδρος του Πολεμικού Μουσείου Αναστάσιος Λιάσκος, στο πλαίσιο ανταλλαγής ευχών για το νέο έτος αλλά και ενημέρωσης σχετικά με το έργο που επιτελείται στο Πολεμικό Μουσείο. Ο κ. Φλώρος ενημερώθηκε για την πρόοδο που έχει σημειωθεί έως σήμερα, αλλά και για τις δράσεις που έχουν προγραμματιστεί για...
12 Ιανουαρίου, 2021 - 12:13
Τελευταία ενημέρωση: 12/01/2021 - 11:07

Στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ ο πρόεδρος του Πολεμικού Μουσείου

Διαδώστε:
Στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ ο πρόεδρος του Πολεμικού Μουσείου

Τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο επισκέφθηκε ο πρόεδρος του Πολεμικού Μουσείου Αναστάσιος Λιάσκος, στο πλαίσιο ανταλλαγής ευχών για το νέο έτος αλλά και ενημέρωσης σχετικά με το έργο που επιτελείται στο Πολεμικό Μουσείο.

Ο κ. Φλώρος ενημερώθηκε για την πρόοδο που έχει σημειωθεί έως σήμερα, αλλά και για τις δράσεις που έχουν προγραμματιστεί για τον εορτασμό των 200 χρονών από το 1821.

Κατά τη συνάντηση, ο Πρόεδρος του Πολεμικού Μουσείου πρόσφερε στον Α/ΓΕΕΘΑ μουσειακά αντίγραφα του «Αριστείου του Αγώνος 1821-1829».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων