06/11/2020 06/11/2020 Ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος ,Κεφαλλονίτης στην καταγωγή, δέχθηκε στο γραφείο του τον Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ. Δημήτριο. Μετά το πέρας της συνάντησης ο δήμαρχος δήλωσε: “Σήμερα είχα τη τιμή να με επισκεφτεί στο γραφείο μου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ.κ Δημήτριος όπου συζητήσαμε για μια σειρά θεμάτων που αφορούν την μεγάλη αγαπημένη μου,...
06 Νοεμβρίου, 2020 - 13:42
Τελευταία ενημέρωση: 06/11/2020 - 18:57

Στον Δήμαρχο Ελληνικού ο Μητρ. Κεφαλληνίας

Διαδώστε:
Στον Δήμαρχο Ελληνικού ο Μητρ. Κεφαλληνίας

Ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος ,Κεφαλλονίτης στην καταγωγή, δέχθηκε στο γραφείο του τον Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ. Δημήτριο.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο δήμαρχος δήλωσε:

“Σήμερα είχα τη τιμή να με επισκεφτεί στο γραφείο μου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ.κ Δημήτριος όπου συζητήσαμε για μια σειρά θεμάτων που αφορούν την μεγάλη αγαπημένη μου, την Κεφαλλονιά και πως θα συνδράμω στην επίλυση τους με όλες μου τις δυνάμεις. Ο Σεβασμιώτατος ενημερώθηκε επίσης πως τόσο στον Δήμο μας όσο και στη Νότια Αθήνα κατοικούν εκατοντάδες οικογένειες Κεφαλλονιτών και χάρηκε για την νέα πλατεία που φτιάξαμε προς τιμή τους. Οι Επτανήσιοι κυρίως οι Κεφαλονίτες, έχουν το δικό τους σημείο αναφοράς στην πόλη μας ιδίως στους εορτασμούς της επετείου της Ένωσης της Ελλάδας με την Επτάνησο. Μετά την παρέμβαση του Δήμου μας και την Δωρεά του Συλλόγου Κεφαλονιτών Αργυρούπολης όπου μέσω της χορηγίας του μέλους τους Χαράλαμπου Τζανετάτου από τον Παναμά αναπλάστηκε η πλατεία και τοποθέτησαν το άγαλμα του μεγάλου Επτανήσιου ποιητή και συγγραφέα,του Κεφαλλονίτη Ανδρέα Λασκαράτου.”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων