07/12/2021 08/12/2021 Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας κ. Αντώνιος Οικονόμου παρέστη την Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021, στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Πολιούχου της Μεγαλόπολης, Αγίου Νικολάου, ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβέρνησης. Ο κ. Οικονόμου παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου, χοροστατούντος του Πρωτοσύγκελου της Ιεράς Μητρόπολης Γόρτυνος και...
07 Δεκεμβρίου, 2021 - 19:30
Τελευταία ενημέρωση: 08/12/2021 - 0:58

Στον εορτασμό του Πολιούχου της Μεγαλόπολης Αγίου Νικολάου ο ΓΓ ΥΠΕΘΑ Αντώνης Οικονόμου

Διαδώστε:
Στον εορτασμό του Πολιούχου της Μεγαλόπολης Αγίου Νικολάου ο ΓΓ ΥΠΕΘΑ Αντώνης Οικονόμου

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας κ. Αντώνιος Οικονόμου παρέστη την Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021, στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Πολιούχου της Μεγαλόπολης, Αγίου Νικολάου, ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Ο κ. Οικονόμου παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου, χοροστατούντος του Πρωτοσύγκελου της Ιεράς Μητρόπολης Γόρτυνος και Μεγαλόπολης, Αρχιμανδρίτη Ιάκωβου Κανάκη και του Ιερού Κλήρου.

Στην τελετή επίσης παρευρέθηκαν ο βουλευτής Αρκαδίας κ. Κων/νος Βλάσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος, ο Διοικητής ΔΙΚΕ (IV ΜΠ) Υπτγος Λεωνίδας Γιοβάνης, οι τοπικές αρχές, καθώς και εκπρόσωποι λοιπών φορέων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων