14/11/2019 14/11/2019 Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Κιέβου και Πάσης Ουκρανίας, της Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Ουκρανίας, κ. Επιφάνιο, είχε ο Πρέσβης της Ελλάδος στο Κίεβο Βασίλειος Μπορνόβας. Ο κ. Μπορνόβας συνεχάρη τον Μητροπολίτη Επιφάνιο για την αναγνώριση της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας από την Ελληνική Εκκλησία αλλά και για την βράβευσή του με το βραβείο “Αθηναγόρας” Κατά τη...
14 Νοεμβρίου, 2019 - 13:31
Τελευταία ενημέρωση: 14/11/2019 - 13:44

Στον Μητρ. Κιέβου ο Έλληνας Πρέσβης

Διαδώστε:
Στον Μητρ. Κιέβου ο Έλληνας Πρέσβης

Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Κιέβου και Πάσης Ουκρανίας, της Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Ουκρανίας, κ. Επιφάνιο, είχε ο Πρέσβης της Ελλάδος στο Κίεβο Βασίλειος Μπορνόβας.

Ο κ. Μπορνόβας συνεχάρη τον Μητροπολίτη Επιφάνιο για την αναγνώριση της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας από την Ελληνική Εκκλησία αλλά και για την βράβευσή του με το βραβείο “Αθηναγόρας”

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη Μέση Ανατολή,  οι προοπτικές ανάπτυξης της τοπικής Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας και οι σύγχρονες προκλήσεις της Ορθοδοξίας.

Ο Μητροπολίτης Επιφάνιος αναφέρθηκε επίσης, στην πρόσφατη επίσκεψή του στις Ηνωμένες Πολιτείες.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων