17/10/2020 17/10/2020 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στα πλαίσια της επίσκεψής του στον Έβρο και τη Σαμοθράκη Στη διάρκεια του διαλόγου που είχαν ενώπιον των τηλεοπτικών συνεργείων ο Μητροπολίτης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στον πρωθυπουργό για την αποτελεσματική αντιμετώπιση όσων έγιναν στα ελληνοτουρκικά σύνορα τον περασμένο Φεβρουάριο και Μάρτιο. Παρακολουθήστε την...
17 Οκτωβρίου, 2020 - 14:09
Τελευταία ενημέρωση: 17/10/2020 - 14:12

Στον Μητρ. Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο ο πρωθυπουργός

Διαδώστε:
Στον Μητρ. Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο ο πρωθυπουργός

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στα πλαίσια της επίσκεψής του στον Έβρο και τη Σαμοθράκη Στη διάρκεια του διαλόγου που είχαν ενώπιον των τηλεοπτικών συνεργείων ο Μητροπολίτης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στον πρωθυπουργό για την αποτελεσματική αντιμετώπιση όσων έγιναν στα ελληνοτουρκικά σύνορα τον περασμένο Φεβρουάριο και Μάρτιο.

Παρακολουθήστε την άφιξή του: 

 

«Μας κάνατε να νιώθουμε ασφαλείς και υπερήφανοι», είπε χαρακτηριστικά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης στον πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη.

Κάποια στιγμή η συζήτηση έφτασε στον γιο του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνο, που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία στην Αλεξανδρούπολη. Ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε ότι ο γιος του θα παραμείνει όλη τη θητεία του στον Εβρο από όπου και θα απολυθεί. Στο σημείο αυτό ο Μητροπολίτης είπε «μπράβο» στον πρωθυπουργό γιατί, όπως σχολίασε, οι πατεράδες έρχονται να πάρουν τα παιδιά τους που υπηρετούν εδώ και να τα πάνε αλλού να υπηρετήσουν.

Μετά τη συνάντηση με τον Μητροπολίτη, ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε τον γιο του στο στρατόπεδο που υπηρετεί.

Κατά την παραμονή του στις Φέρες, ομάδα συνοριοφυλάκων πλησίασε τον κ. Μητσοτάκη, τον ευχαρίστησαν για τη στήριξη που τους παρέχει και του πρόσφεραν ως αναμνηστικό δώρο τα διακριτικά της στολής τους.

Διαβάστε Ακόμα – «Η κατασκευή του φράχτη στον Έβρο ήταν το ελάχιστο».

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων