07/07/2021 07/07/2021 Την Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής επισκέφθηκε χθες, Τρίτη 6 Ιουλίου, ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), Σταύρος Καλαφάτης. Πρώτος σταθμός του κ. Καλαφάτη ήταν το Επισκοπείο της Ιεράς Μητρόπολης Κασσανδρείας όπου είχε συνάντηση με τον Μητροπολίτη κ. Νικόδημο. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Υφυπουργός ευχήθηκε στον Σεβασμιώτατο περαστικά μετά και την περιπέτεια που έζησε από την...
07 Ιουλίου, 2021 - 8:45
Τελευταία ενημέρωση: 07/07/2021 - 10:58

Στον Μητροπολίτη Κασσανδρείας ο Υφυπουργός Εσωτερικών

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Κασσανδρείας ο Υφυπουργός Εσωτερικών

Την Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής επισκέφθηκε χθες, Τρίτη 6 Ιουλίου, ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), Σταύρος Καλαφάτης.

Πρώτος σταθμός του κ. Καλαφάτη ήταν το Επισκοπείο της Ιεράς Μητρόπολης Κασσανδρείας όπου είχε συνάντηση με τον Μητροπολίτη κ. Νικόδημο. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Υφυπουργός ευχήθηκε στον Σεβασμιώτατο περαστικά μετά και την περιπέτεια που έζησε από την επίθεση στην Ιερά Σύνοδο με καυστικό υγρό στις 23 Ιουνίου. Επίσης, ζήτησε από τον Μητροπολίτη την στήριξη της Εκκλησία στο εμβολιαστικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Καλαφάτη μετά τη συνάντηση: 

«Παρακάλεσα τον Μητροπολίτη Κασσανδρείας κ.κ. Νικόδημο να εμπλακεί, ακόμη πιο ενεργά, η Εκκλησία, υπέρ της εμβολιαστικής εκστρατείας. Έχουμε πετύχει σημαντική πρόοδο, όμως πρέπει να ενώσουμε τη φωνή μας έτσι ώστε το επόμενο δίμηνο του καλοκαιριού να πείσουμε κάθε πολίτη που πιθανόν να έχει δεύτερες σκέψεις, που πιθανόν να έχει φοβίες, να κάνει το εμβόλιο ώστε τελικά, όταν θα ξεκινήσει το φθινόπωρο, να έχουμε φτάσει στο 75% ανοσίας του πληθυσμού. Του ευχήθηκα, επίσης, περαστικά, μετά την περιπέτεια που έζησε από την επίθεση στην Ιερά Σύνοδο και πήρα την ευλογία του».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων