17/07/2021 17/07/2021 Την Υφυπουργό Τουρισμού κα Σοφία Ζαχαράκη υποδέχτηκε την Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021 σε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης υπήρξε γόνιμη συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για ζητήματα θρησκευτικού τουρισμού. Η κα Υφυπουργός ανέφερε την σημαντικότητα του νησιού της Κέρκυρας...
17 Ιουλίου, 2021 - 12:45
Τελευταία ενημέρωση: 17/07/2021 - 16:08

Στον Μητροπολίτη Κερκύρας η Υφυπουργός Τουρισμού

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Κερκύρας η Υφυπουργός Τουρισμού

Την Υφυπουργό Τουρισμού κα Σοφία Ζαχαράκη υποδέχτηκε την Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021 σε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης υπήρξε γόνιμη συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για ζητήματα θρησκευτικού τουρισμού. Η κα Υφυπουργός ανέφερε την σημαντικότητα του νησιού της Κέρκυρας στον τομέα του θρησκευτικού τουρισμού, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αναπτύσσεται ιδιαίτερα, καθώς με επίκεντρο σημαντικά προσκυνήματα και δη αυτό του Αγίου Θαυματουργού Σπυρίδωνος, αποτελεί ιδιαίτερο πόλο έλης.

Ο Σεβασμιώτατος με την σειρά του τόνισε πως για την επίτευξη των βασικών αναπτυξιακών στόχων του θρησκευτικού τουρισμού και την συνδρομή σε όλες τις φιλότιμες πρωτοβουλίες, καθώς διανύουμε μια δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία, είναι ανάγκη να υπάρξουν σημαντικές βελτιώσεις σε επίπεδο δημοσίων υποδομών (οδοποιία, μεταφορές κ.ά.) για τις οποίες και ζήτησε την παρέμβαση της κας Υφυπουργού προς την Κεντρική Διοίκηση.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε εγκάρδιο κλίμα με την ανταλλαγή αναμνηστικών και ευλογιών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων