02/11/2019 02/11/2019 Με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Κωνσταντίνο Τσιάρα συναντήθηκε χθες ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος στο Αρχονταρίκι του Ι. Ν. Αγίου Νικολάου Λαρίσης. Συζήτησαν αρκετά θέματα που άπτονται του τομέως της Δικαιοσύνης, ενώ στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Διευθυντής του Ιδιαιτέρου Γραφείου του Υπουργού, ο εκ Λαρίσης ορμώμενος κ. Ντίνος Κόκκινος. Έναρξη Εργασιών...
02 Νοεμβρίου, 2019 - 12:30
Τελευταία ενημέρωση: 02/11/2019 - 12:37

Στον Μητροπολίτη Λαρίσης ο υπουργός Δικαιοσύνης

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Λαρίσης ο υπουργός Δικαιοσύνης

Με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Κωνσταντίνο Τσιάρα συναντήθηκε χθες ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος στο Αρχονταρίκι του Ι. Ν. Αγίου Νικολάου Λαρίσης.

Συζήτησαν αρκετά θέματα που άπτονται του τομέως της Δικαιοσύνης, ενώ στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Διευθυντής του Ιδιαιτέρου Γραφείου του Υπουργού, ο εκ Λαρίσης ορμώμενος κ. Ντίνος Κόκκινος.

Έναρξη Εργασιών Ολομέλειας Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων Στη Λάρισα

Χθες το πρωί πραγματοποιήθηκε η επίσημη έναρξη των εργασιών της Ολομέλειας Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας που φιλοξενείται στη Λάρισα και θα διαρκέσει ως και την Κυριακή.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, προσκληθείς από την Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Λαρίσης κ. Νικολέττα Μπασδέκη, απηύθυνε έναν εγκάρδιο χαιρετισμό στο συνέδριο, ανοίγοντας ουσιαστικά την καρδιά του, αφού προτού εισέλθει στην Αγία Ιερωσύνη υπηρέτησε το δικηγορικό λειτούργημα.

Με την παρουσία τους τίμησαν την έναρξη των εργασιών ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνος Αγοραστός, οι Βουλευτές Λαρίσης κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, κ. Χρήστος Κέλλας, κ. Στυλιανή Μπίζιου, κ. Βασίλειος Κόκκαλης, ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, Ανώτατοι Λειτουργοί της Δικαιοσύνης και πλήθος δικηγόρων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων