23/03/2021 24/03/2021 Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα, στο Σεβ. Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Άγγελος Συρίγος. Ο Υφυπουργός έτυχε θερμής υποδοχής από τον Μητροπολίτη, ενώ κατά την συνάντησή τους αντάλλαξαν απόψεις για ζητήματα εκκλησιαστικού και εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος, καθώς και για θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος με έμφαση σε αυτό της πανδημίας και τις επιπτώσεις της...
23 Μαρτίου, 2021 - 16:42
Τελευταία ενημέρωση: 24/03/2021 - 13:14

Στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας ο υφυπουργός Άγγελος Συρίγος

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας ο υφυπουργός Άγγελος Συρίγος

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα, στο Σεβ. Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Άγγελος Συρίγος.

Ο Υφυπουργός έτυχε θερμής υποδοχής από τον Μητροπολίτη, ενώ κατά την συνάντησή τους αντάλλαξαν απόψεις για ζητήματα εκκλησιαστικού και εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος, καθώς και για θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος με έμφαση σε αυτό της πανδημίας και τις επιπτώσεις της στην κοινωνία.

Ο κ. Χρυσόστομος ευχαρίστησε τον κ. Συρίγο για την επίσκεψή του και του ευχήθηκε υγεία και κάθε επιτυχία στο πολυεύθυνο έργο του.

Νωρίτερα, στο μήνυμα του για τον εορτασμό, ο κ. Συρίγος τόνισε: «Πριν από 200 χρόνια, σήμερα σε αυτή την εδώ την πλατεία, σε αυτό το ναό μπροστά, οι συμπατριώτες μας απελευθέρωσαν την πρώτη πόλη της Ελλάδος. Τιμούμε τη μνήμη τους, συνεχίζουμε στην ιδέα της Ελευθερίας, για την οποία αυτή πολέμησαν… Χρόνια πολλά σε όλους μας, του χρόνου να είναι όλα καλύτερα, για να το γιορτάσουμε όπως πρέπει».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων