11/02/2022 11/02/2022 Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα επίσκεψης του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, την Κυριακή, στο Αίγιο, αφού για λόγους κακοκαιρίας δεν μπόρεσε να παραστεί στον εορτασμό της επετείου της Μυστικής Συνέλευσης της Βοστίσας, στις 26 Ιανουαρίου. Ο κ. Παυλόπουλος θα φτάσει στις 10 το πρωί στον Μητροπολιτικό Ναό της Φανερωμένης Αιγίου, όπου θα τον υποδεχθεί ο...
11 Φεβρουαρίου, 2022 - 18:43
Τελευταία ενημέρωση: 11/02/2022 - 18:15

Στον Μητροπολιτικό Ναό της Φανερωμένης Αιγίου ο Προκόπης Παυλόπουλος

Διαδώστε:
Στον Μητροπολιτικό Ναό της Φανερωμένης Αιγίου ο Προκόπης Παυλόπουλος

Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα επίσκεψης του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, την Κυριακή, στο Αίγιο, αφού για λόγους κακοκαιρίας δεν μπόρεσε να παραστεί στον εορτασμό της επετείου της Μυστικής Συνέλευσης της Βοστίσας, στις 26 Ιανουαρίου.

Ο κ. Παυλόπουλος θα φτάσει στις 10 το πρωί στον Μητροπολιτικό Ναό της Φανερωμένης Αιγίου, όπου θα τον υποδεχθεί ο Δήμαρχος Αιγιάλειας Δ. Καλογερόπουλος και η Φιλαρμονικής Αιγίου «Ευτέρπη».

Λίγο αργότερα θα ξεκινήσει η Δοξολογία, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμου και θα ακολουθήσει ομιλία του κ. Παυλόπουλου και χαιρετισμός από τον Δήμαρχο.

Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι ο κ. Παυλόπουλος θα μεταβεί στο Δημοτικό Αρχοντικό «Παναγιωτόπουλου» όπου θα ξεναγηθεί στα Ψηφιακά Εκθέματα του Μουσείου για τα 200 χρόνια από το 1821.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων