15/04/2023 15/04/2023 Στην περιφορά του Επιταφίου στα Κοιμητήρια του Ευόσμου, όπου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβας, παρέστη χθες, Μεγάλη Παρασκευή 14 Απριλίου 2023, ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας Θράκης και Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης κ. Σταύρος Καλαφάτης. Το απόγευμα ο Υφυπουργός Εσωτερικών παρακολούθησε την Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου που τελέστηκε με κατάνυξη...
15 Απριλίου, 2023 - 12:10

Στον Ναό της Του Θεού Σοφίας για την Ανάσταση ο Υφυπουργός Εσωτερικών Σταύρος Καλαφάτης

Διαδώστε:
Στον Ναό της Του Θεού Σοφίας για την Ανάσταση ο Υφυπουργός Εσωτερικών Σταύρος Καλαφάτης

Στην περιφορά του Επιταφίου στα Κοιμητήρια του Ευόσμου, όπου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβας, παρέστη χθες, Μεγάλη Παρασκευή 14 Απριλίου 2023, ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας Θράκης και Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης κ. Σταύρος Καλαφάτης.

Το απόγευμα ο Υφυπουργός Εσωτερικών παρακολούθησε την Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου που τελέστηκε με κατάνυξη στον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά, που είναι και η ενορία του και ακολούθησε την περιφορά του Επιταφίου.

Σήμερα το βράδυ, ο κ. Καλαφάτης θα παρακολουθήσει την Ακολουθία της Αναστάσεως στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας.

 ​

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων