05/12/2019 05/12/2019 Περίπου δεκαπέντε εκατομμύρια κάτοικοι της Ρωσίας διαβίβασαν υλικό για τους συγγενείς τους που έλαβαν μέρος στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο, προκειμένου τα ονόματά τους να περιληφθούν στον νέο Καθεδρικό Ναό των Ενόπλων Δυνάμεων, δήλωσε ο Αλέξανδρος Κανσίν, αναπληρωτής πρόεδρος του Δημόσιου Συμβουλίου στο ρωσικό Υπουργείο Άμυνας. Για την κατασκευή του ναού έχουν δαπανηθεί ήταν περίπου 3...
05 Δεκεμβρίου, 2019 - 8:26
Τελευταία ενημέρωση: 05/12/2019 - 8:05

Στον Ναό των Ενόπλων Δυνάμεων οι ήρωες του Μεγάλου Πολέμου

Διαδώστε:
Στον Ναό των Ενόπλων Δυνάμεων οι ήρωες του Μεγάλου Πολέμου

Περίπου δεκαπέντε εκατομμύρια κάτοικοι της Ρωσίας διαβίβασαν υλικό για τους συγγενείς τους που έλαβαν μέρος στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο, προκειμένου τα ονόματά τους να περιληφθούν στον νέο Καθεδρικό Ναό των Ενόπλων Δυνάμεων, δήλωσε ο Αλέξανδρος Κανσίν, αναπληρωτής πρόεδρος του Δημόσιου Συμβουλίου στο ρωσικό Υπουργείο Άμυνας.

Για την κατασκευή του ναού έχουν δαπανηθεί ήταν περίπου 3 εκατ. Ρούβλια.

Οι δωρεές του Ιδρύματος «Ανάστασης», που δημιουργήθηκε για την άντληση κεφαλαίων για την κατασκευή του βασικού ναού των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων στο πάρκο Patriot στο Kubinka κοντά στη Μόσχα, συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς από επιχειρήσεις και ιδιώτες.

Η κατασκευή του βασικού ναού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας διεξάγεται αποκλειστικά με δωρεές που προέρχονται από ιδιώτες και νομικά πρόσωπα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων