06/04/2021 06/04/2021 Στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Σάββα στο Βελιγράδι που είναι υπό κατασκευή και αναμένεται να γίνουν τα Θυρανοίξια στις 12 Μαΐου βρέθηκε ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος κ. Νίκος Δένδιας κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Βελιγράδι για να συμμετέχει στην τριμερή συνάντηση με τους ομολόγους του από την Σερβία και την Κύπρο. “Στον...
06 Απριλίου, 2021 - 17:53
Τελευταία ενημέρωση: 06/04/2021 - 17:48

Στον Νέο Καθεδρικό του Αγίου Σάββα Βελιγραδίου ο Ν. Δένδιας

Διαδώστε:
Στον Νέο Καθεδρικό του Αγίου Σάββα Βελιγραδίου ο Ν. Δένδιας

Στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Σάββα στο Βελιγράδι που είναι υπό κατασκευή και αναμένεται να γίνουν τα Θυρανοίξια στις 12 Μαΐου βρέθηκε ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος κ. Νίκος Δένδιας κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Βελιγράδι για να συμμετέχει στην τριμερή συνάντηση με τους ομολόγους του από την Σερβία και την Κύπρο.

“Στον νέο Καθεδρικό Ναό του Βελιγραδίου, Άγιο Σάββα, τα θυρανοίξια του οποίου αναμένεται να γίνουν στις 12 Μαΐου” έγραψε ο υπουργός κ. Δένδιας σε ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και συνόδευσε με τις παρακάτω φωτογραφίες.

Ν. Δένδιας: «Το Βελιγράδι είναι μια πόλη συνδεδεμένη με την ελληνική ιστορία» – Η συνάντηση με τον Πατριάρχη Σερβίας.

Δείτε τις φωτογραφίες:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων