25/12/2019 25/12/2019 Συνάντηση με την Α.Θ.Π τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο πραγματοποίησε σήμερα ανήμερα των Χριστουγέννων ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο οποίος βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Νωρίτερα, ο κ. Δένδιας παρακολούθησε στο Φανάρι την πανηγυρική Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Οικουμενικού Πατριάρχη. Στο πλαίσιο της επισκέψεως του στην Κωνσταντινούπολη,...
25 Δεκεμβρίου, 2019 - 14:03
Τελευταία ενημέρωση: 25/12/2019 - 17:07

Στον Οικουμενικό Πατριάρχη ο Ν. Δένδιας

Διαδώστε:
Στον Οικουμενικό Πατριάρχη ο Ν. Δένδιας

Συνάντηση με την Α.Θ.Π τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο πραγματοποίησε σήμερα ανήμερα των Χριστουγέννων ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο οποίος βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Νωρίτερα, ο κ. Δένδιας παρακολούθησε στο Φανάρι την πανηγυρική Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Οικουμενικού Πατριάρχη.

Στο πλαίσιο της επισκέψεως του στην Κωνσταντινούπολη, ο κ. Δένδιας συναντήθηκε με τον νέο δήμαρχο της πόλης Εκρέμ Ιμάμογλου.

Χθες ο υπουργός Εξωτερικών είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

“Χρόνια πολλά από το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινούπολεως για την σημερινή ημέρα των Χριστουγέννων. Χρόνια πολλά επίσης στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες για την ονομαστική τους εορτή” ανέφερε στο λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Δένδιας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων