07/01/2020 07/01/2020 Τον υφυπουργό Εξωτερικών, αρμόδιο για θέματα απόδημου Ελληνισμού, Κώστα Βλάση δέχτηκε σήμερα ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.  Ο κ. Βλάσης βρέθηκε χθες στο Φανάρι, ως εκπρόσωπος της Ελληνικής κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού, συμμετέχοντας στους εορτασμούς για την εορτή των  Θεοφανείων. “Εκπροσωπώντας σήμερα (χθες) την ελληνική Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στην εορτή των...
07 Ιανουαρίου, 2020 - 17:26

Στον Οικουμενικό Πατριάρχη ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Βλάσης

Διαδώστε:
Στον Οικουμενικό Πατριάρχη ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Βλάσης

Τον υφυπουργό Εξωτερικών, αρμόδιο για θέματα απόδημου Ελληνισμού, Κώστα Βλάση δέχτηκε σήμερα ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. 

Ο κ. Βλάσης βρέθηκε χθες στο Φανάρι, ως εκπρόσωπος της Ελληνικής κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού, συμμετέχοντας στους εορτασμούς για την εορτή των  Θεοφανείων.

“Εκπροσωπώντας σήμερα (χθες) την ελληνική Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στην εορτή των Θεοφανείων και τον Καθαγιασμό των Υδάτων στο Φανάρι χοροστατούντος της ΑΘΠ του Οικουμενικού Πατριάρχη κκ Βαρθολομαίου και παρουσία πλήθους πιστών. Ήταν πραγματικά εξαιρετική τιμή για μένα να αναγνώσω το Πιστεύω κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου. Εύχομαι στους απανταχού Έλληνες χρόνια πολλά με υγεία, αγάπη, πίστη και φώτιση!”, ανέφερε, χθες, σε ανάρτησή του ο κ. Βλάσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων