08/11/2019 08/11/2019 Στον Πανορμίτη της Σύμης βρίσκεται ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για θέματα αποδήμου ελληνισμού και εκκλησιαστικών σχέσεων κ. Αντώνης Διαματάρης, εκπροσωπώντας τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Όπως γράφει στην σελίδα του στο Facebook: Είναι μεγάλη χαρά και τιμή να βρίσκομαι σήμερα στην όμορφη Σύμη, εκπροσωπώντας τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη σε μια μεγάλη εορτή της Ορθοδοξίας, αυτή των...
08 Νοεμβρίου, 2019 - 15:00

Στον Πανορμίτη Σύμης ο Αντ. Διαματάρης

Διαδώστε:
Στον Πανορμίτη Σύμης ο Αντ. Διαματάρης

Στον Πανορμίτη της Σύμης βρίσκεται ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για θέματα αποδήμου ελληνισμού και εκκλησιαστικών σχέσεων κ. Αντώνης Διαματάρης, εκπροσωπώντας τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όπως γράφει στην σελίδα του στο Facebook:

Είναι μεγάλη χαρά και τιμή να βρίσκομαι σήμερα στην όμορφη Σύμη, εκπροσωπώντας τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη σε μια μεγάλη εορτή της Ορθοδοξίας, αυτή των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ. Μια ημέρα πολύ ξεχωριστή για τη Σύμη, καθώς εορτάζει ο Πολιούχος του νησιού, ο Αρχάγγελος Μιχαήλ ο Πανορμίτης.

Εκπροσωπώ την κυβέρνηση στους απόδημους συμπατριώτες μας. Είμαι και εγώ ένας απόδημος Έλληνας, έχοντας ζήσει στο εξωτερικό για δεκαετίες. Και ημέρες σαν τη σημερινή, οι μεγάλες θρησκευτικές εορτές είναι πολύ σημαντικές για τους Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό. Είναι οι γιορτές που αποτελούν το συνδετικό κρίκο μεταξύ μας και με την Πατρίδα. Είναι η γλώσσα, η ορθόδοξη πίστη, οι παραδόσεις που μας κρατούν ενωμένους και αποτελούν σημείο αναφοράς για τον Έλληνα του εξωτερικού.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων