20/01/2020 20/01/2020 Επίσημη συνάντηση του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με αντιπροσωπεία της Αρμενικής Κοινότητας της Ελλάδος Ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης δέχτηκε σήμερα στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου αντιπροσωπεία της Αρμενικής Κοινότητας της Ελλάδας, αποτελούμενη από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ορθοδόξων Αρμενίων Ελλάδος κ. Κεγάμ Χατσεριάν, τον Πρόεδρο και την Γραμματέα της Αρμενικής Εθνικής Επιτροπής κ. Σέρκο...
20 Ιανουαρίου, 2020 - 19:27

Στον Πρωθυπουργό ο Μητροπολίτης Ορθοδόξων Αρμενίων

Διαδώστε:
Στον Πρωθυπουργό ο Μητροπολίτης Ορθοδόξων Αρμενίων

Επίσημη συνάντηση του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με αντιπροσωπεία της Αρμενικής Κοινότητας της Ελλάδος

Ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης δέχτηκε σήμερα στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου αντιπροσωπεία της Αρμενικής Κοινότητας της Ελλάδας, αποτελούμενη από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ορθοδόξων Αρμενίων Ελλάδος κ. Κεγάμ Χατσεριάν, τον Πρόεδρο και την Γραμματέα της Αρμενικής Εθνικής Επιτροπής κ. Σέρκο Κουγιουμτζιάν και κα Χριψιμέ Χαρουτιουνιάν, τον Πρόεδρο και τον Αναπληρωτή Γραμματέα του Εθνικου Κεντρικού Συμβουλίου των Ορθοδόξων Αρμενίων κ. Μπογός Τσολακιάν και Στεπάν Παπαζιάν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων