29/07/2020 29/07/2020 Θεία Λειτουργία πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 28 Ιουλίου, στο Εξωκκλήσι της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου, ανήμερα της Εορτής της, στο Σχοινά Ημαθίας παρουσία πλήθους κόσμου.  Πρόκειται για το εξωκκλήσι, στο οποίο πριν δύο χρόνια μυρόβλυζε πίσω από το ιερό! Το ναό τότε είχαν επισκεφθεί πολλοί ιερείς με προεξέχοντα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα, για...
29 Ιουλίου, 2020 - 22:02
Τελευταία ενημέρωση: 29/07/2020 - 22:03

Στον Σχοινά Ημαθίας τίμησαν την Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου

Διαδώστε:
Στον Σχοινά Ημαθίας τίμησαν την Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου

Θεία Λειτουργία πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 28 Ιουλίου, στο Εξωκκλήσι της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου, ανήμερα της Εορτής της, στο Σχοινά Ημαθίας παρουσία πλήθους κόσμου.  Πρόκειται για το εξωκκλήσι, στο οποίο πριν δύο χρόνια μυρόβλυζε πίσω από το ιερό! Το ναό τότε είχαν επισκεφθεί πολλοί ιερείς με προεξέχοντα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα, για να γίνουν μάρτυρες του θαυμαστού συμβάντος.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων