14/02/2024 15/02/2024 Ιδιαίτερα επικριτικός εμφανίστηκε απόψε κατά τη συζήτηση στη Βουλή σχετικά με τον νομοσχέδιο του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ευρυπίδης Στυλιανίδης. Στηλιτεύοντας τον ορισμό του γάμου ομόφυλων ζευγαριών εναντιώθηκε και αντιθέτως ζήτησε τη στήριξη της τρίτεκνης και της πολύτεκνης οικογένειας «Για την Ορθοδοξία ο γάμος είναι το σημαντικότερο μυστήριο, σκληρός πυρήνας...
14 Φεβρουαρίου, 2024 - 22:33
Τελευταία ενημέρωση: 15/02/2024 - 0:11

Στυλιανίδης για νομοσχέδιο των ομόφυλων: «Γίνεται κάποιος να δηλώνει Χριστιανός Ορθόδοξος αλά καρτ;»

Διαδώστε:
Στυλιανίδης για νομοσχέδιο των ομόφυλων: «Γίνεται κάποιος να δηλώνει Χριστιανός Ορθόδοξος αλά καρτ;»

Ιδιαίτερα επικριτικός εμφανίστηκε απόψε κατά τη συζήτηση στη Βουλή σχετικά με τον νομοσχέδιο του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ευρυπίδης Στυλιανίδης.

Στηλιτεύοντας τον ορισμό του γάμου ομόφυλων ζευγαριών εναντιώθηκε και αντιθέτως ζήτησε τη στήριξη της τρίτεκνης και της πολύτεκνης οικογένειας

«Για την Ορθοδοξία ο γάμος είναι το σημαντικότερο μυστήριο, σκληρός πυρήνας του θρησκευτικού δόγματος. Πώς λοιπόν γίνεται κάποιος να δηλώνει Χριστιανός Ορθόδοξος αλά καρτ;», είπε.

Σε άλλο σημείο τόνισε πως «η διεθνής ατζέντα επιχειρείται να κυριαρχήσει στην πατρίδα μας».

Κατέληξε δηλώνοντας στο Σώμα πως θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων