08/10/2021 08/10/2021 Ο Αρχιμανδρίτης Βαρθολομαίος Αντωνίου – Τριανταφυλλίδης εξελέγη Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου με την κανονική ψήφο της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος. Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του κατά σάρκαν πατρός του νέου εψηφισμένου Μητροπολίτου στην κάμερα του Πρακτορείου Εκκλησιαστικών Ειδήσεων “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ” και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Στρουμπάκο:     ΚΑΜΕΡΑ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΔΗΜΕΛΛΑΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ” Δείτε το...
08 Οκτωβρίου, 2021 - 20:18
Τελευταία ενημέρωση: 08/10/2021 - 22:23

Συγκινημένος ο πατέρας του νέου Μητροπολίτη Κιλκισίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Συγκινημένος ο πατέρας του νέου Μητροπολίτη Κιλκισίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αρχιμανδρίτης Βαρθολομαίος Αντωνίου – Τριανταφυλλίδης εξελέγη Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου με την κανονική ψήφο της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του κατά σάρκαν πατρός του νέου εψηφισμένου Μητροπολίτου στην κάμερα του Πρακτορείου Εκκλησιαστικών Ειδήσεων “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ” και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Στρουμπάκο:

 

 

ΚΑΜΕΡΑ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΔΗΜΕΛΛΑΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

Δείτε το Μεγάλο Μήνυμα του Εψηφισμένου Μητροπολίτου Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίου από το Καθολικό της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πεντέλης:

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων