27/02/2020 27/02/2020 Άφησε πίσω του χαραγμένη ανεξίτηλα την “πνευματική” του σφραγίδα, ενώ είχε πρωταγωνιστήσει στις αντιδράσεις της ιεραρχίας για το θέμα της Μακεδονίας, με την τελευταία δημόσια παρέμβασή του που αφορούσε ακριβώς τη Συμφωνία των Πρεσπών. Ο λόγος για τον αξέχαστο Μακαριστό Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κυρό Παύλο. Για τον Μακαριστό διοργάνωσαν με επιτυχία οι εκδόσεις Εν...
27 Φεβρουαρίου, 2020 - 19:08
Τελευταία ενημέρωση: 27/02/2020 - 20:05

Συγκίνησε η εκδήλωση για τον αξέχαστο Μακαριστό Μητρ. Σισανίου

Διαδώστε:
Συγκίνησε η εκδήλωση για τον αξέχαστο Μακαριστό Μητρ. Σισανίου

Άφησε πίσω του χαραγμένη ανεξίτηλα την “πνευματική” του σφραγίδα, ενώ είχε πρωταγωνιστήσει στις αντιδράσεις της ιεραρχίας για το θέμα της Μακεδονίας, με την τελευταία δημόσια παρέμβασή του που αφορούσε ακριβώς τη Συμφωνία των Πρεσπών. Ο λόγος για τον αξέχαστο Μακαριστό Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κυρό Παύλο.

Για τον Μακαριστό διοργάνωσαν με επιτυχία οι εκδόσεις Εν Πλω σήμερα το απόγευμα στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη του με τίτλο «Ποιμένας και διδάσκαλος».

Ομιλητές ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, ο π. Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλος, Πρωτοσύγκελλος Ι. Μ. Σισανίου και Σιατίστης και ο Ομότιμος Καθηγητής Α.Π.Θ. – Καθ. Πανεπιστημίου Λευκωσίας κ. Ανέστης Κεσσελόπουλος.

Φωτογραφίες: Μανώλης Δημελλάς

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων