23/11/2019 23/11/2019 Με ιδιαίτερη συγκίνηση μίλησε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ Ιερώνυμος στο επίσημο γεύμα προς τιμή του νέου Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερωνύμου  μετά από τη σημερινή ενθρόνιση η οποία είναι το βασικό θέμα στην Ελλαδική Εκκλησία. Αναφέρθηκε, μάλιστα, και στον Μητροπολίτη πρώην Καλαβρύτων κ. Αμβρόσιο, στον οποίο είπε ότι τον θαυμάζει πολύ...
23 Νοεμβρίου, 2019 - 15:39
Τελευταία ενημέρωση: 23/11/2019 - 16:22

Μακαριώτατος: “Σας θαυμάζω για την πράξη παραίτησης”

Διαδώστε:
Μακαριώτατος: “Σας θαυμάζω για την πράξη παραίτησης”

Με ιδιαίτερη συγκίνηση μίλησε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ Ιερώνυμος στο επίσημο γεύμα προς τιμή του νέου Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερωνύμου  μετά από τη σημερινή ενθρόνιση η οποία είναι το βασικό θέμα στην Ελλαδική Εκκλησία.

Αναφέρθηκε, μάλιστα, και στον Μητροπολίτη πρώην Καλαβρύτων κ. Αμβρόσιο, στον οποίο είπε ότι τον θαυμάζει πολύ για την πράξη της παραίτησής του και ότι θα ήθελε να τον μιμηθεί, όπως είπε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Πρακτορείου “Ορθοδοξία”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων