03/05/2022 05/05/2022 Για έναν άνθρωπο «που άλλοτε με αυστηρότητα και παραδοσιακή επιμονή κι άλλοτε με το χαμόγελο και την ανοιχτοσύνη της καρδιάς, μας καλούσε να δούμε και να πορευτούμε προς τον Χριστό» κάνει λόγο στο μήνυμα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο βουλευτής Δράμας Κώστας Μπλούχος αναφερόμενος στον μακαριστό Μητροπολίτη Δράμας κυρό Παύλο. Αναλυτικά, το μήνυμα του...
03 Μαΐου, 2022 - 15:43
Τελευταία ενημέρωση: 05/05/2022 - 17:15

Συγκινητικό μήνυμα του βουλευτή Κώστα Μπλούχου για τον Μητροπολίτη Δράμας κυρό Παύλο

Διαδώστε:
Συγκινητικό μήνυμα του βουλευτή Κώστα Μπλούχου για τον Μητροπολίτη Δράμας κυρό Παύλο

Για έναν άνθρωπο «που άλλοτε με αυστηρότητα και παραδοσιακή επιμονή κι άλλοτε με το χαμόγελο και την ανοιχτοσύνη της καρδιάς, μας καλούσε να δούμε και να πορευτούμε προς τον Χριστό» κάνει λόγο στο μήνυμα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο βουλευτής Δράμας Κώστας Μπλούχος αναφερόμενος στον μακαριστό Μητροπολίτη Δράμας κυρό Παύλο.

Αναλυτικά, το μήνυμα του βουλευτή αναφέρει τα εξής:

Σήμερα που μνημονεύουμε πλέον με θλίψη το πρόσωπο του Επισκόπου μας πατρός Παύλου, αισθάνομαι την ανάγκη να θυμηθώ και να κοινωνήσω με το λαϊκό σώμα της τοπικής μας Εκκλησίας, την εικόνα του Πατέρα μας που είχα διαμορφώσει.

Ο πατέρας μας, ήταν πάντα ο άνθρωπος που άλλοτε με αυστηρότητα και παραδοσιακή επιμονή κι άλλοτε με το χαμόγελο και την ανοιχτοσύνη της καρδιάς, μας καλούσε να δούμε και να πορευτούμε προς τον Χριστό. Αξέχαστος και ειλικρινής, σε όλες τις δημόσιες αλλά και προσωπικές συναντήσεις μας.

Σεβασμιότατε, μακαριστέ πατέρα Παύλε, όταν θέλουμε να τιμήσουμε ένα δίκαιο, ευγενή και αρχοντικό άνθρωπο, ειδικά αυτόν που μας διακόνησε «εις τύπον και τόπον Χριστού», έναν τέτοιον άνθρωπο τον τιμούμε με ύμνους και επαίνους. Για σένα όμως πατέρα Παύλε είναι αρκετή η μαρτυρία των πνευματικών σου παιδιών. Διότι πράγματι ήσουν ένας υπέροχος άνθρωπος με τεράστια αγάπη σε κάθε αδερφό και αδερφή, και με τρομερή ευαισθησία την οποία προσπαθούσες να κρατήσεις κρυφή… Όλοι μας όμως μαρτυρούμε την αλήθεια σου, τους πόθους και τους αγώνες σου, για εμάς και για την Δράμα μας.

Καλή Ανάσταση Πατέρα Παύλε.
Χριστός Ανέστη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Δράμας Παύλος – Τοποτηρητής ο Μητροπολίτης Ξάνθης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων