21/07/2019 21/07/2019 Μνημόσυνο τελέσθηκε σήμερα για τα θύματα της περσινής Εθνικής τραγωδίας στο Μάτι. Πλήθος κόσμου προσευχήθηκε σήμερα αποτίοντας φόρο τιμής στους 102 συνανθρώπους μας που έφυγαν από τη ζωή εκείνη την αποφράδα ημέρα. Δύο νέα βίντεο έρχονται σήμερα στο φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για ένα οδοιπορικό που έγινε λίγες ημέρες μετά στον τόπο της τραγωδίας. Στο πρώτο...
21 Ιουλίου, 2019 - 17:17

Συγκινούν δύο νέα βίντεο από το Μάτι

Διαδώστε:
Συγκινούν δύο νέα βίντεο από το Μάτι

Μνημόσυνο τελέσθηκε σήμερα για τα θύματα της περσινής Εθνικής τραγωδίας στο Μάτι. Πλήθος κόσμου προσευχήθηκε σήμερα αποτίοντας φόρο τιμής στους 102 συνανθρώπους μας που έφυγαν από τη ζωή εκείνη την αποφράδα ημέρα.

Δύο νέα βίντεο έρχονται σήμερα στο φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για ένα οδοιπορικό που έγινε λίγες ημέρες μετά στον τόπο της τραγωδίας. Στο πρώτο βίντεο είναι ο κεντρικός δρόμος στο Μάτι απ’ όπου έπρεπε υποτίθεται να φύγουν οι άνθρωποι για να σωθούν και αποδεικνύεται περίτρανα ότι ο χώρος είναι ελάχιστος με αποτέλεσμα οι αθώες ψυχές να εγκλωβιστούν και να χαθούν με τραγικό τρόπο.

Στο άλλο βίντεο είναι το οικόπεδο όπου είχαν καεί οι 26 συνάνθρωποί μας σοκάροντας όλο το πανελλήνιο. Βλέποντάς τα οι έντονες αναμνήσεις από τα τραγικά γεγονότα που συγκλόνισαν την Ελλάδα κατακλύζουν το μυαλό.

Επιμέλεια Βίντεο: Νάνσυ Νάσκου

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων