11/10/2023 11/10/2023 Ενενήντα Έλληνες επισκέπτες επέστρεψαν με πτήση από το Ισραήλ. Για σήμερα, πέμπτη ημέρα από την έναρξη της αιματοχυσίας στο Ισραήλ το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών έχει προγραμματίσει ειδική πτήση για την επιστροφή και άλλων Ελλήνων κατοίκων μέσω του Τελ Αβίβ που επιθυμούν τον επαναπατρισμό τους στην Ελλάδα. Ανακουφισμένοι που επαναπατρίστηκαν, αλλά και με το μυαλό σε...
11 Οκτωβρίου, 2023 - 9:14
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2023 - 9:15

Συγκλονιστικές μαρτυρίες από τους 90 Έλληνες που επαναπατρίστηκαν από το Ισραήλ

Διαδώστε:
Συγκλονιστικές μαρτυρίες από τους 90 Έλληνες που επαναπατρίστηκαν από το Ισραήλ

Ενενήντα Έλληνες επισκέπτες επέστρεψαν με πτήση από το Ισραήλ. Για σήμερα, πέμπτη ημέρα από την έναρξη της αιματοχυσίας στο Ισραήλ το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών έχει προγραμματίσει ειδική πτήση για την επιστροφή και άλλων Ελλήνων κατοίκων μέσω του Τελ Αβίβ που επιθυμούν τον επαναπατρισμό τους στην Ελλάδα.

Ανακουφισμένοι που επαναπατρίστηκαν, αλλά και με το μυαλό σε όσους έμειναν πίσω στην κόλαση του πολέμου, επιστρέφουν δεκάδες Έλληνες που βρίσκονταν στο Ισραήλ. Στις πρώτες τους δηλώσεις στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” δήλωσαν ικανοποιημένοι που κατάφεραν να ξεφύγουν από την κόλαση του πολέμου. Συναισθήματα δυνατά όπως και οι αγκαλιές αυτών που τώρα αντικρίζουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα στο αεροδρόμιο.

«Δεν έφτασαν (οι ρουκέτες) στα σπίτια μας αλλά υπήρχε πρόβλημα» είπε ένας νεαρός που αποκάλυψε ότι το δωμάτιό του είναι καταφύγιο σε αντίθεση με αρκετούς άλλους αμάχους που δεν έχουν αυτή την πολυτέλεια την ώρα που η Χαμάς συνεχίζει τις επιθέσεις της σε πόλεις και χωριά του Ισραήλ.

Συγκλονιστική είναι και η μαρτυρία μιας Ελληνίδας που δήλωσε χαρακτηριστικά: «Aκούγαμε τις ρουκέτες να περνούν από πάνω μας και δεν ξέραμε αν θα τα καταφέρουμε».

Πηγή: ertnews.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων