07/02/2021 07/02/2021 Συγχαρητήρια Επιστολή απέστειλε το Ίδρυμα Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού (Ι.Ε.Θ.Π) προς τον Νέο Πρέσβη της Δημοκρατίας της Σερβίας στο Βατικανό, Καθηγητή κ. Sima Avramović. “Με την ευκαιρία του διορισμού, από την Κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Σερβίας, του Καθηγητού, τ. Κοσμήτορος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Βελιγραδίου αλλά και Φιλέλληνος, κ. Sima Avramović στην θέση του...
07 Φεβρουαρίου, 2021 - 12:05
Τελευταία ενημέρωση: 07/02/2021 - 12:11

Συγχαρητήρια Επιστολή του Ι.Ε.Θ.Π προς τον Νέο Πρέσβη της Σερβίας στο Βατικανό

Διαδώστε:
Συγχαρητήρια Επιστολή του Ι.Ε.Θ.Π προς τον Νέο Πρέσβη της Σερβίας στο Βατικανό

Συγχαρητήρια Επιστολή απέστειλε το Ίδρυμα Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού (Ι.Ε.Θ.Π) προς τον Νέο Πρέσβη της Δημοκρατίας της Σερβίας στο Βατικανό, Καθηγητή κ. Sima Avramović.

“Με την ευκαιρία του διορισμού, από την Κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Σερβίας, του Καθηγητού, τ. Κοσμήτορος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Βελιγραδίου αλλά και Φιλέλληνος, κ. Sima Avramović στην θέση του Πρέσβη της Σερβίας στο Βατικανό και λόγω των ακαδημαϊκών σχέσεων συνεργασίας με το «Ι.Ε.Θ.Π», εκφράζονται τα εγκάρδια συγχαρητήρια μας. Το προσωπικό του Ιδρύματος είναι παρά το πλευρό του. Ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα”, αμαφέρει η Επιστολή, την οποία υπογράφουν εκ του Διοικητικού Συμβουλίου οι κ.κ. Αθανάσιος Αγγελόπουλος, Καθηγητής ΑΠΘ, και Γεώργιος Νεκτάριος Λόης, Καθηγητής Πανεπιστημίου Singidunum – Βελιγραδίου – Σύμβουλος Καθηγητής ΕΑΠ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων