24/02/2023 24/02/2023 Θέρμα συγχαρητήρια και ευχές προς τον Αρχιμανδρίτη Τυχικό Βρυώνη για την εκλογή του ως Μητροπολίτη Πάφου από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Κύπρου εκφράζει ο Δήμος Πάφου δηλώνοντας παράλληλα έτοιμος «να συνεργαστεί με τον νέο Μητροπολίτη για την προώθηση κοινών σκοπών και την ικανοποίηση των εύλογων προσδοκιών των πιστών». Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου...
24 Φεβρουαρίου, 2023 - 21:21
Τελευταία ενημέρωση: 24/02/2023 - 21:46

Συγχαρητήρια και ευχές από τον Δήμο Πάφου στον νέο Μητροπολίτη Πάφου

Διαδώστε:
Συγχαρητήρια και ευχές από τον Δήμο Πάφου στον νέο Μητροπολίτη Πάφου

Θέρμα συγχαρητήρια και ευχές προς τον Αρχιμανδρίτη Τυχικό Βρυώνη για την εκλογή του ως Μητροπολίτη Πάφου από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Κύπρου εκφράζει ο Δήμος Πάφου δηλώνοντας παράλληλα έτοιμος «να συνεργαστεί με τον νέο Μητροπολίτη για την προώθηση κοινών σκοπών και την ικανοποίηση των εύλογων προσδοκιών των πιστών».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Πάφου:

«Ο Δήμος Πάφου εκφράζει τα θερμά συγχαρητήριά του προς τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη κ. Τυχικό Βρυώνη για τη χθεσινή εκλογή του ως Μητροπολίτη Πάφου.

Ευχόμαστε στο νέο προκαθήμενο της Εκκλησίας της Μητροπολιτικής Επαρχίας Πάφου κάθε επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει προς όφελος της Εκκλησίας και της πνευματικής και πολιτιστικής ανάπτυξης της πόλης και Επαρχίας μας.

Η Τοπική Αρχή της Πάφου εκφράζει τη βούληση και την ετοιμότητά της να συνεργαστεί με τον νέο Μητροπολίτη για την προώθηση κοινών σκοπών και την ικανοποίηση των εύλογων προσδοκιών των πιστών.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Αρχιμανδρίτης Τυχικός Βρυώνης εξελέγη Μητροπολίτης Πάφου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων