02/08/2021 02/08/2021 Σε συγχαρητήρια δήλωση προέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ, μέσω της σελίδας της Ιεράς Μητροπόλεως στο facebook, ο οποίος δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος που είχε την τιμή να γνωρίσει από κοντά τον χρυσό ολυμπιονίκη Μίλτο Τεντόγλου, τονίζοντας τη σεμνότητα και ταπεινότητα που τον διακρίνει. Συγκεκριμένα, ο Σεβασμιώτατος Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ....
02 Αυγούστου, 2021 - 15:49

Συγχαρητήρια Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας στον Μίλτο Τεντόγλου

Διαδώστε:
Συγχαρητήρια Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας στον Μίλτο Τεντόγλου

Σε συγχαρητήρια δήλωση προέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ, μέσω της σελίδας της Ιεράς Μητροπόλεως στο facebook, ο οποίος δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος που είχε την τιμή να γνωρίσει από κοντά τον χρυσό ολυμπιονίκη Μίλτο Τεντόγλου, τονίζοντας τη σεμνότητα και ταπεινότητα που τον διακρίνει.

Συγκεκριμένα, ο Σεβασμιώτατος Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ δήλωσε:

«Είχα τη χαρά και την τιμή να γνωρίσω από κοντά τον σημερινό Χρυσό Ολυμπιονίκη Μίλτο Τεντόγλου και είχα εκφράσει από τότε τον θαυμασμό μου για την σεμνότητα και την ταπεινότητα που τον διακρίνει. Σήμερα, αγαπητέ Μίλτο, σε συγχαίρω και σε χαιρετίζω ως Ολυμπιονίκη. Ο Θεός να σε ευλογεί, να σε έχει πάντοτε γερό και υγιή και να μας χαρίσεις και άλλες τέτοιες μοναδικές στιγμές εθνικής υπερηφάνειας. Ευλογημένος να ΄σαι!»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων