25/06/2023 25/06/2023 Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, είχε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter ο κ. Χριστοδουλίδης, οι δύο άνδρες πρόκειται να έχουν σύντομα συνάντηση. «Επικοινώνησα με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, φίλο Κ. Μητσοτάκη και τον συγχάρηκα για τη μεγάλη του Νίκη. Θα συναντηθούμε τις...
25 Ιουνίου, 2023 - 19:47
Τελευταία ενημέρωση: 25/06/2023 - 19:58

Συγχαρητήρια Νίκου Χριστοδουλίδη στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Διαδώστε:
Συγχαρητήρια Νίκου Χριστοδουλίδη στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, είχε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter ο κ. Χριστοδουλίδης, οι δύο άνδρες πρόκειται να έχουν σύντομα συνάντηση.

«Επικοινώνησα με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, φίλο Κ. Μητσοτάκη και τον συγχάρηκα για τη μεγάλη του Νίκη. Θα συναντηθούμε τις επόμενες μέρες στις Βρυξέλλες και σύντομα θα επισκεφθεί την Κύπρο», σημειώνει ο κ. Χριστοδουλίδης στο twitter.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων