24/02/2021 24/02/2021 Στους δεσμούς φιλίας που συνδέουν τις Εκκλησίες της Ελλάδος και της Σερβίας, καθώς και τους λαούς των δύο χωρών, κάνει ιδιαίτερη μνεία η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στην συγχαρητήρια επιστολή που απέστειλε στον Μακαριώτατο Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Πορφύριο, με την ευκαιρία της εκλογής του ως Προκαθήμενου της Εκκλησίας της Σερβίας.   Αναλυτικά, η συγχαρητήρια...
24 Φεβρουαρίου, 2021 - 16:18
Τελευταία ενημέρωση: 24/02/2021 - 18:07

Συγχαρητήρια επιστολή της ΠτΔ στον νέο Πατριάρχη Σερβίας

Διαδώστε:
Συγχαρητήρια επιστολή της ΠτΔ στον νέο Πατριάρχη Σερβίας

Στους δεσμούς φιλίας που συνδέουν τις Εκκλησίες της Ελλάδος και της Σερβίας, καθώς και τους λαούς των δύο χωρών, κάνει ιδιαίτερη μνεία η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στην συγχαρητήρια επιστολή που απέστειλε στον Μακαριώτατο Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Πορφύριο, με την ευκαιρία της εκλογής του ως Προκαθήμενου της Εκκλησίας της Σερβίας.

 

Αναλυτικά, η συγχαρητήρια επιστολή της Προέδρου της Δημοκρατίας αναφέρει:

 

Μακαριώτατε,

Επ’ ευκαιρία της εκλογής Σας, ως Πατριάρχου Σερβίας, παρακαλώ δεχθείτε τις, εκ βάθους ψυχής, ευχές και τα εγκάρδια συγχαρητήριά μου.

Εύχομαι υγεία, μακροημέρευση και από Κυρίου στήριξή Σας, προς ευόδωση της πολυεύθυνης αποστολής Σας, επ’ αγαθώ της Εκκλησίας της Σερβίας, του ποιμνίου και της συνεχούς ενισχύσεως των δεσμών φιλίας που συνδέουν τις Εκκλησίες των δύο χωρών και τους Λαούς μας.

 

Μετά βαθέος σεβασμού

Κατερίνα Σακελλαροπούλου

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Σέρβος Πρέσβης και οι δεσμοί του νέου Πατριάρχη Σερβίας με την Ελλάδα

 

Επιμέλεια: Νίκος Οικονόμου – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων