02/09/2021 02/09/2021 Συγχαρητήριο μήνυμα της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου στον Θανάση Γκαβέλα για την κατάκτηση του Χρυσού μεταλλίου στον τελικό των 100 μέτρων Τ11, στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ειδικότερα, η Πρόεδρος αναφέρει: «Θερμά συγχαρητήρια στον Θανάση Γκαβέλα που μαζί με τον συνοδό του Σωτήρη Γκαραγκάνη κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στον τελικό των 100 μέτρων Τ11,...
02 Σεπτεμβρίου, 2021 - 17:50

Συγχαρητήρια της ΠτΔ στους Παραολυμπιονίκες

Διαδώστε:
Συγχαρητήρια της ΠτΔ στους Παραολυμπιονίκες

Συγχαρητήριο μήνυμα της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου στον Θανάση Γκαβέλα για την κατάκτηση του Χρυσού μεταλλίου στον τελικό των 100 μέτρων Τ11, στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ειδικότερα, η Πρόεδρος αναφέρει: «Θερμά συγχαρητήρια στον Θανάση Γκαβέλα που μαζί με τον συνοδό του Σωτήρη Γκαραγκάνη κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στον τελικό των 100 μέτρων Τ11, το πρώτο της χώρας μας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, σημειώνοντας παγκόσμιο ρεκόρ! Είμαστε πολύ περήφανοι!».

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων