23/03/2021 23/03/2021 Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού Πάτρας, Καθηγητής και Διδάσκων του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, Γεώργιος Νεκτάριος Λόης, επιλέχθηκε να γίνει Αρχισυντάκτης του επιστημονικού περιοδικού SingiLogos του Πανεπιστημίου Singidunum – Βελιγραδίου. Ως εκ τούτου, το «Ίδρυμα Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού» -διά του Διοικητικού Συμβουλίου, των Τακτικών και των Επιτίμων Μελών- εκφράζει τα εγκάρδια και ειλικρινή συγχαρητήρια του...
23 Μαρτίου, 2021 - 15:48
Τελευταία ενημέρωση: 23/03/2021 - 15:49

Συγχαρητήρια του Ι.Ε.Θ.Π. στον Καθηγητή Γ.Ν. Λόη

Διαδώστε:
Συγχαρητήρια του Ι.Ε.Θ.Π. στον Καθηγητή Γ.Ν. Λόη

Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού Πάτρας, Καθηγητής και Διδάσκων του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, Γεώργιος Νεκτάριος Λόης, επιλέχθηκε να γίνει Αρχισυντάκτης του επιστημονικού περιοδικού SingiLogos του Πανεπιστημίου Singidunum – Βελιγραδίου.

Ως εκ τούτου, το «Ίδρυμα Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού» -διά του Διοικητικού Συμβουλίου, των Τακτικών και των Επιτίμων Μελών- εκφράζει τα εγκάρδια και ειλικρινή συγχαρητήρια του προς τον κ. Λόη για την επιλογή του από το Πανεπιστήμιο Singidunum του Βελιγραδίου, ως Αρχισυντάκτη (από κοινού με την Καθηγήτρια Marijana Prodanovic) του περιοδικού.

Η Επετηρίδα SingiLogos αποβλέπει να προάγει τον διεπιστημονικό διάλογο μεταξύ των ανά τον κόσμο ερευνητών-μελετητών, των προερχομένων από τις ανθρωπιστικές, τις κοινωνικές, και όχι μόνον, επιστήμες.

Το «Ι.Ε.Θ.Π.», συνδεόμενο ιδιαιτέρως με τη Σερβία και την ακαδημαϊκή κοινότητα αυτής, θα σταθεί συνεπής αρωγός και της εν λόγω ακαδημαϊκής πρωτοβουλίας.

Περισσότερες πληροφορίες και αποστολή της ερευνητικής εργασίας/μελέτης στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

Εκ μέρους του Δ.Σ. «Ι.Ε.Θ.Π»

Ο Δ/ΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Αθανάσιος Αγγελόπουλος
Καθηγητής Πανεπιστημίου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων