02/08/2021 02/08/2021 Πάντα κοντά στο ποίμνιό του, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ δεν παρέλειψε να στείλει συγχαρητήριο μήνυμα στον Γρεβενιώτη χρυσό Ολυμπιονίκη Μίλτο Τεντόγλου μετά την σπουδαία του νίκη στο άλμα εις μήκος, που κατάφερε με ένα συγκλονιστικό άλμα στα 8.41 μ. στην τελευταία του προσπάθεια! «Η συγκίνηση όλων μας στα Γρεβενά αυτή την ιστορική ημέρα του...
02 Αυγούστου, 2021 - 12:08
Τελευταία ενημέρωση: 02/08/2021 - 12:50

Συγχαρητήρια του Γρεβενών Δαβίδ στον Μίλτο Τεντόγλου

Διαδώστε:
Συγχαρητήρια του Γρεβενών Δαβίδ στον Μίλτο Τεντόγλου

Πάντα κοντά στο ποίμνιό του, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ δεν παρέλειψε να στείλει συγχαρητήριο μήνυμα στον Γρεβενιώτη χρυσό Ολυμπιονίκη Μίλτο Τεντόγλου μετά την σπουδαία του νίκη στο άλμα εις μήκος, που κατάφερε με ένα συγκλονιστικό άλμα στα 8.41 μ. στην τελευταία του προσπάθεια!

«Η συγκίνηση όλων μας στα Γρεβενά αυτή την ιστορική ημέρα του Αυγούστου είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής στον Μίλτο Τεντόγλου.

Συγκίνηση και χαρά για την χαρά που μας δίνει. Όχι μόνο της περίλαμπρης νίκης, ένα χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα και για τα Γρεβενά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο, αλλά και της τρομερής προσπάθειας, του λαμπρού παραδείγματος. Σε καιρούς δύσκολους και γεμάτους δοκιμασίες ένα παιδί του τόπου μας, μεγάλωσε, αγωνίστηκε, έβαλε στόχους σε αυτόν τον τόπο.
Και βγήκε μπροστά, έλαμψε και μας έδωσε δύναμη.

Μίλτο,
εύχομαι να συνεχίσεις έτσι στον ωραίο αγώνα σου, και να σε συνοδεύουν πάντα οι ευχές του Χριστού και της Παναγίας μας, και η αγάπη όλων των Γρεβενιωτών.

Με πατρικές ευχές
Ο Μητροπολίτης
Ο Γρεβενών Δαβίδ»

Οι πρώτες δηλώσεις του Τεντόγλου:

Ο Έλληνας αθλητής σε δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ αναφέρθηκε τόσο στα πρώτα κακά άλματά του, όσο και στο τελευταίο που τον έφερε στην κορυφή του βάθρου.

«Δεν το περίμενα να κερδίσω με αυτόν τον τρόπο. Σήμερα ήμουν τυχερός και άτυχος ταυτόχρονα. Δεν ξέρω τι έπαθα στις πρώτες προσπάθειες μου. Ήταν χάλια.

Στο τέλος έκανα ακριβώς την ίδια επίδοση με τον πρώτο Κουβάνο που η αλήθεια είναι πως ήταν καλύτερος από εμένα σήμερα.

Στην τελευταία μου προσπάθεια προσπάθησα να κάνω ένα απλό αλματάκι, απ’ αυτά που έχω συνηθίσει να κάνω. Στις προηγούμενες μάλλον το σκεφτόμουν περισσότερο και δεν μπορούσα να το βρω».

Και η συνέντευξη Τύπου:

Ο προπονητής Γιώργος Πομάσκι μιλά για το χρυσό μετάλλιο του αθλητή του, Μίλτου Τεντόγλου.

Με πληροφορίες από: greveniotis.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων