02/05/2022 02/05/2022 Τα συλλυπητήριά της για την κοίμηση του μακαριστού Μητροπολίτη Δράμας κυρού Παύλου μετέφερε μέσω ανάρτηση στο Facebook η Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ στη Δράμα, Χαρά Κεφαλίδου. «Υπήρξε ένας φωτισμένος άνθρωπος, με σπουδαίο έργο και σημαντική προσφορά στην κοινωνία της Δράμας. Σε όλη την διάρκεια της ζωής του υπήρξε θερμός υποστηρικτής του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Πάντα κοντά στο...
02 Μαΐου, 2022 - 14:15

Συλληπητήρια δήλωση Χ. Κεφαλίδου για την κοίμηση του Μακαριστού Μητροπολίτη Δράμας

Διαδώστε:
Συλληπητήρια δήλωση Χ. Κεφαλίδου για την κοίμηση του Μακαριστού Μητροπολίτη Δράμας

Τα συλλυπητήριά της για την κοίμηση του μακαριστού Μητροπολίτη Δράμας κυρού Παύλου μετέφερε μέσω ανάρτηση στο Facebook η Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ στη Δράμα, Χαρά Κεφαλίδου.

«Υπήρξε ένας φωτισμένος άνθρωπος, με σπουδαίο έργο και σημαντική προσφορά στην κοινωνία της Δράμας. Σε όλη την διάρκεια της ζωής του υπήρξε θερμός υποστηρικτής του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Πάντα κοντά στο ποίμνιό του ως ιερέας, πνευματικός και κατηχητής, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα νεότητας και οικογένειας», έγραψε μεταξύ άλλων η κ. Κεφαλίδου

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση;

«Η ξαφνική εκδημία του Μακαριστού Μητροπολίτη Δράμας Παύλου πλημμύρισε με βαθιά θλίψη τους Δραμινούς.

Υπήρξε ένας φωτισμένος άνθρωπος, με σπουδαίο έργο και σημαντική προσφορά στην κοινωνία της Δράμας. Σε όλη την διάρκεια της ζωής του υπήρξε θερμός υποστηρικτής του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Πάντα κοντά στο ποίμνιό του ως ιερέας, πνευματικός και κατηχητής, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα νεότητας και οικογένειας.

Με νουνεχή και υπεύθυνη στάση έναντι των μεγάλων εκκλησιαστικών και εθνικών θεμάτων.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του, την κοινωνία της Δράμας και την Εκκλησιαστική Κοινότητα.

Αιωνία η Μνήμη του!».

 

 

Διαβάστε ακόμη: Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Δράμας Παύλος – Τοποτηρητής ο Μητροπολίτης Ξάνθης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων