08/02/2022 09/02/2022 Η Αστυνομία προέβη στην σύλληψη δύο ατόμων στο πλαίσιο του αυτοφώρου οι οποίοι κατηγορούνται για τοποθέτηση εκρηκτικού-εμπρηστικού μηχανισμού τα ξημερώματα της Τρίτης 8 Φεβρουαρίου 2022 στην είσοδο κτιρίου, όπου στεγάζεται το Ίδρυμα Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού, στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης. Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας αναφέρει τα εξής: Από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης...
08 Φεβρουαρίου, 2022 - 17:43
Τελευταία ενημέρωση: 09/02/2022 - 2:18

Συλλήψεις για την έκρηξη στο Ίδρυμα Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού

Διαδώστε:
Συλλήψεις για την έκρηξη στο Ίδρυμα Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού

Η Αστυνομία προέβη στην σύλληψη δύο ατόμων στο πλαίσιο του αυτοφώρου οι οποίοι κατηγορούνται για τοποθέτηση εκρηκτικού-εμπρηστικού μηχανισμού τα ξημερώματα της Τρίτης 8 Φεβρουαρίου 2022 στην είσοδο κτιρίου, όπου στεγάζεται το Ίδρυμα Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού, στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας αναφέρει τα εξής:

Από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας Βορείου Ελλάδος συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022 στη Θεσσαλονίκη δύο ημεδαποί (άντρας 35 ετών και γυναίκα 22 ετών) κατηγορούμενοι για τοποθέτηση εκρηκτικού- εμπρηστικού μηχανισμού από τον οποίο προκλήθηκε έκρηξη και πυρκαγιά με συνέπεια την πρόκληση εκτεταμένων υλικών ζημιών στην είσοδο του «Ιδρύματος Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού» στην οδό Μουσών 37 στη Θεσσαλονίκη. Η έρευνα συνεχίζεται και με το πέρας της, θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.

Φωτογραφίες: theopinion.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων