26/06/2019 26/06/2019 Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες της 22-6-2019 στην περιοχή της Πλάκας, από Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα Ζ), δύο (2) ανήλικοι ημεδαποί, για κλοπές από Ιερούς Ναούς . Ειδικότερα, οι δράστες λίγο νωρίτερα είχαν αποπειραθεί να διαρρήξουν Ιερό Ναό στην περιοχή της Πλάκας, όμως λόγω ενεργοποίησης του συναγερμού τράπηκαν σε φυγή και σε κοντινή απόσταση εντοπίσθηκαν από...
26 Ιουνίου, 2019 - 14:20

Σύλληψη ανηλίκων για κλοπές σε ναούς στην περιοχή της Ακρόπολης

Διαδώστε:
Σύλληψη ανηλίκων για κλοπές σε ναούς στην περιοχή της Ακρόπολης

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες της 22-6-2019 στην περιοχή της Πλάκας, από Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα Ζ), δύο (2) ανήλικοι ημεδαποί, για κλοπές από Ιερούς Ναούς .

Ειδικότερα, οι δράστες λίγο νωρίτερα είχαν αποπειραθεί να διαρρήξουν Ιερό Ναό στην περιοχή της Πλάκας, όμως λόγω ενεργοποίησης του συναγερμού τράπηκαν σε φυγή και σε κοντινή απόσταση εντοπίσθηκαν από τους ανωτέρω αστυνομικούς και συνελήφθησαν.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ακροπόλεως, εξακριβώθηκε ότι οι δράστες την τελευταία εβδομάδα διέπραξαν δύο (2) διαρρήξεις-κλοπές από Ιερούς Ναούς στην Πλάκα, από τους οποίους αφαίρεσαν χρηματικά ποσά από τα παγκάρια και ιερό λείψανο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων