28/12/2023 29/12/2023 Αυτόφωρη σύλληψη δύο ατόμων με αποτέλεσμα την αποτροπή διάρρηξης παγκαρίου σε παρεκκλήσι της Μενεμένης Στην αυτόφωρη σύλληψη δύο ατόμων προχώρησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, για απόπειρα κλοπής στην περιοχή της Μενεμένης. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο περιπολιών για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, εντόπισαν σήμερα, 28 Δεκεμβρίου 2023, τα ξημερώματα και συνέλαβαν δύο νεαρούς...
28 Δεκεμβρίου, 2023 - 15:21
Τελευταία ενημέρωση: 29/12/2023 - 1:44

Σύλληψη ιερόσυλων για απόπειρα κλοπής παρεκκλησίου στη Μενεμένη

Διαδώστε:
Σύλληψη ιερόσυλων για απόπειρα κλοπής παρεκκλησίου στη Μενεμένη

Αυτόφωρη σύλληψη δύο ατόμων με αποτέλεσμα την αποτροπή διάρρηξης παγκαρίου σε παρεκκλήσι της Μενεμένης

Στην αυτόφωρη σύλληψη δύο ατόμων προχώρησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, για απόπειρα κλοπής στην περιοχή της Μενεμένης.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο περιπολιών για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, εντόπισαν σήμερα, 28 Δεκεμβρίου 2023, τα ξημερώματα και συνέλαβαν δύο νεαρούς ημεδαπούς τη στιγμή που προσπαθούσαν να διαρρήξουν παγκάρι, το οποίο βρισκόταν σε παρεκκλήσι.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης, θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων